Cati-bani-castiga-fetele-care-fac-videochat

O multime de fete se gandesc din ce in ce mai serios sa aplice pentru un job in industria videochatului, iar motivul este reprezentat de salariile mari pe care le platesc studiourile de videochat modelelor.

Cu siguranta, fiecare persoana majora a accesat cel putin odata un site care prezinta oferte de angajare ale companiilor, si a descoperit locuri de munca videochat. Multe persoane au fost curioase sa vada care sunt cerintele, si ce salarii ofera sturiourile de videochat.

Despre cati bani castiga fetele care fac videochat la studio s-a discutat foarte mult timp, iar unii cred ca sumele mari sunt doar simple mituri.

Cu siguranta insa nu este asa, si veti afla mai multe detalii in continuare despre salariile din videochat, dar si alte beneficii ale modelelor.

Salariile modelelor de videochat 

Fetele care aleg sa faca videochat la studio, pot castiga inca din prima luna cel putin 1000 de dolari (sau chiar mai mult). Totul depinde de cat de mult se implica, si cat de mult muncesc.

Este foarte adevarat ca in videochat se ofera salarii foarte mari, dar fetele care practica aceasta activitate, trebuie sa stie ca este nevoie sa munceasca la fel ca in orice alta industrie, cel putin 160 de ore in fiecare luna, pentru a obtine salariile despre care se discuta.

Exista modele care aleg sa lucreze chiar si in week-end, astfel ca numarul orelor lucrate ajunge undeva pe la 200 sau chiar mai mult. Dat fiind faptul ca au si experienta, si stiu cum sa satisfaca toate fanteziile clientilor, aceste modele de videochat pot castiga lunar chiar si 5000 – 10.000 de dolari.

Plus de asta, sa nu uitam de faptul ca studiourile le ofera fetelor care fac videochat tot felul de bonusuri. De exemplu, un model care recomanda o fata dispusa sa faca videochat, primeste o anumita suma de bani (bonus de recomandare model videochat), cand fata respectiva este angajata. Unele studiouri platesc cateva sute de dolari lunar, iar alte studiouri platesc pana la 1000 de dolari.

Apoi, modelele care au cele mai mari performante, vor fi recompensate in fiecare luna cu alte bonusuri. Sa nu uitam de bonusurile de fidelitate (la o anumita vechime in cadrul studioului), atunci cand se acorda de-asemenea sume marie de bani.

Cu salariile si bonusurile pe care le castiga, cu siguranta modelele de videochat pot ajunge fara probleme la 5000 – 10.000 de dolari castigati din aceasta activitate.

Alte beneficii 

Cu siguranta insa, nu doar salariile foarte mari pe care le platesc studiourile de videochat, determina fetele sa opteze pentru o astfel de cariera. Programul de lucru flexibil, care le permite sa isi aleaga tura de lucru, este un alt motiv pentru care acest job este super atractiv.

Datorita programului, modelele au posibilitatea de a-si organiza timpul in functie de preferinte, astfel ca pot si sa munceasca dar si sa studieze sau sa faca diferite alte lucruri.

Apoi, videochatul este un domeniu de activitate legal, este reglementat in Romania de Legea 196/2003, modificata si completata ulterior de Legea 496/2004.

Fetele care fac videochat, au toate contributiile si toate taxele platite catre stat, au contract de munca si toate beneficiile pe care le are orice alt angajat din Romania. Angajarea se face doar cand persoana care aplica pentru job, are varsta de 18 ani impliniti.

In afara acestor detalii, fetelor li se ofera confidentialitate daca doresc acest lucru, sau pot fi promovate de catre studiouri, daca isi doresc sa obtina si alte beneficii financiare (pot deveni cunoscute si pot ajunge sa semneze contracte pentru a deveni imaginea unor firme de top).

Sa nu uitam nici de placere, pentru ca modelele de videochat au placerea de a utiliza jucarii sexuale in timpul in care presteaza in fata camerei. Astfel, pot folosi vibratoare, dildo-uri, margele anale, etc. Vor castiga bani, simtindu-se bine si masturbandu-se daca vor alege sectiunea de videochat adult.

Asadar, exista beneficii importante pe care le pot avea fetele care aleg o cariera in videochat, deci este lesne de inteles de ce din ce in ce multe domnisoare aspira la un asemenea loc de munca in Romania in cadrul unui studio de videochat.

Cerinte pentru a fi model de videochat 

Pentru a fi angajate in cadrul unui studio de videochat, fetele trebuie sa indeplineasca unele cerinte, iar prima dintre acestea, este sa aiba cel putin 18 ani impliniti.

Apoi, este nevoie sa vorbeasca limba engleza cel putin la nivel mediu (pot urma cursuri gratuite de limba engleza asigurate de studio, si platite de studio). Este nevoie de-asemenea sa aiba cunostinte din diferite domenii de activitate, dat fiind faptul ca vor putea discuta cu clienti din intreaga lume (mai putin din Romania).

Nu in ultimul rand, un model de videochat trebuie sa aiba un aspect fizic placut. Chiar daca nu au dimensiunile 90-60-90, trebuie sa arate bine si sa fie ingrijite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *