Ce-avantaje-ofera-cariera-de-model-de-videochatUn numar din ce in ce mai mare de tinere absolvente de liceu si de studente care au nevoie de un job, isi indreapta atentia spre locuri de munca videochat.

Un numar din ce in ce mai mare de tinere absolvente de liceu si de studente care au nevoie de un job, isi indreapta atentia spre locuri de munca videochat.

Exista o multime de avantaje pe care o asemenea cariera le ofera pentru modele, iar acest articol va aduce la cunostinta care sunt unele dintre acestea.

Videochatul este legal in Romania

Pentru cei care aveau dubii cu privire la locurile de munca din aceasta industrie, facem precizarea ca Legea 196/2003, care a fost completat si modificata ulterior de Legea 496/2004, a reglementat aceasta activitate in Romania.

Deci, videochatul este perfect legal, iar modelele de videochat lucreaza ca in orice alta industrie, cu contract de munca, au contributiile platite catre stat, si pot lucra doar dupa ce implinesc varsta de 18 ani.

Salarii mari

Cel mai important argument pe care il au fetele care isi aleg o cariera in aceasta industrie, este reprezentat fara doar si poate, de salariile mari pe care le obtin modelele de videochat. Inca din prima luna, studiourile le ofera modelelor cel putin 1000 de dolari, iar dupa cateva luni, acestea ajung sa castige chiar si 10.000 de dolari lunar, salarii cu bonusuri cumulate.

Discutam aici despre bonusuri precum cel de performanta, bonus pentru recomandarea unor alte modele de videochat, bonus de fidelitate, etc. Toate aceste bonusuri sunt de cel putin cateva sute de dolari, iar aceste sume rotunjesc semnificativ veniturile modelelor.

Datorita acestor salarii, unele modele isi permit propria locuinta, altele isi cumpara masini de lux, exista alte modele care prefera sa calatoreasca in toate colturile lumii. Pentru ca videochatul le ofera bani multi, isi permit o multime de lucruri cool.

Program de lucru flexibil

Sa nu credeti insa ca modelele de videochat lucreaza foarte putin, atunci cand auziti de program de lucru flexibil. Si ele lucreaza tot 160 de ore lunar, pentru a obtine aceste salarii mari despre care am discutat anterior; unele modele lucreaza chiar suplimentar, pentru a obtine venituri foarte mari.

Cu toate acestea, avantajul este ca studiourile le ofera posibilitatea de a-si alege tura de lucru preferata (de noaptea, de dimineata sau de dupa masa), la fel ca in alte locuri de munca unde se lucreaza in 3 schimburi.

Acesta este un avantaj important pentru modele, dat fiind faptul ca daca dimineata au ceva activitati de desfasurat, pot lucra seara sau dupa masa. Pot sa isi stabileasca singure programul de lucru, cu conditia ca la finalul lunii, sa aiba minim 160 de ore lucrate, pentru a obtine astfel de salarii precum cele mentionate anterior.

Confidentialitate / promovare

Exista fete care aleg o asemenea cariera, dar doresc sa le fie pastrata confidentialitatea, astfel incat familia si cunoscutii sa nu afle despre jobul lor. Studiourile se asigura de faptul ca le este pastrata confidentialitatea.

In plus, clientii din Romania nu au acces la platformele pe care lucreaza fetele, deci nu le vor putea descoperi. Ele vor putea bloca de-asemenea, clientii din orice tara doresc, pentru a nu fi descoperite.

Alte fete doresc ca imaginea lor sa fie promovata, pentru a deveni imaginea unui brand de top din industria modei, sau a unui brand de cosmetice. Studiourile de videochat se ocupa de acest aspect, si ajuta modelele sa aiba o imagine mai buna, si chiar sa semneze contracte cu diferite branduri pentru a le reprezenta.

Training de specialitate

Fetele care nu au mai facut videochat, nu trebuie sa isi faca griji in ceea ce priveste aceasta activitate, pentru ca li se va spune ce trebuie sa faca. Vor fi instruite si invatate de la zero, pentru a-si putea desfasura activitatea, si pentru a face fata provocarilor de la locul de munca.

Alte beneficii

De la studio la studio, numarul beneficiilor de care se pot bucura modelele difera. Unele studiouri le ofera modelelor imbracamintea sexy pentru a se prezenta in fata camerei web, unde vor sustine show-uri erotice in fata clientilor.

Exista studiouri care le ofera fetelor sedinte foto profesionale, jucarii sexuale, etc. Deci, modelele de videochat pot avea parte de o multime de beneficii daca vor alege o astfel de cariera videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *